Chantal Dubois Direktriss || Admin
Maine : 0 Posts : 201
| Subject: Direktrissi kõne! Sun Feb 05, 2012 8:23 pm | |
| Kui õpilased olid saali jõudnud ja enda laudade äärde istunud ning üleüldine vadin pihta hakkas, tõusis direktriss Chantal Dubois, kõik õpilased tema eeskuju järgimas. Naine viipas käega kergelt ja küünlad põlesid laudadel madalama leegiga, jättes direktrissi tähelepanu keskpunkti ning ta alustas selgel, kõlaval häälel "Bonjour! On alanud taaskord uus kooliaasta ning mul on rõõm tervitada uusi õpilasi meie ridadesse! Enne kui me pidusöögiga alustame on mul paar sõna öelda. Sel aastal ühineb meiega monsieur Stewart Little. " Viimase nime ütles direktriss kerge pahameelevarjundiga "Ta on ministeeriumist ning on siin, et kontrollida, et meie kooli õpetus oleks tasemel. Teda ei ole küll täna siin meid tervitamas, kuid võite kindlad olla, et ta tutvustab ennast selle nädala jooksul." nüüd oli mürgine toon kõigile märgatav ja direktriss naeratas sunnitult, kergelt pead raputades "Aga see ei ole midagi, mille üle te pead vaevama peaksite. Lisaks monsieur Little'ile panen ma teile kõigile südamele, et te pargis liikudes ettevaatlikud oleksite. Hoolimata ettevaatusabinõudest on keelatud Athena purskkaevu juurest kaugemale minna. Õpilased on siia parki ära eksinud ja oleks äärmiselt kahetsusväärne, kui see ühega teist juhtuma peaks." Naine vaatas range pilguga üle õpilaste nägude "Lisaks sellele meenutan ma teile veel, et vastasmajast õpilastel on keelatud teise maja territooriumil viibida, tundidest osavõtmine on kohustuslik ja informatsiooni klubidega liitumiseks leiate enda majades olevatelt teadetetahvlitelt. See on kõik." Naine naeratas ja viipas enda käega graatsiliselt ja küünlad laudadel põlesid jälle endise leegiga. Kui naine istus, oli kuulda üleüldist toolijalgade kraapimist, kui õpilased samuti taas istet võtsid. OT: Te ei pea siia vastama ega midagi kirjutama. | |
|