Beauxbatons
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Beauxbatons

Beauxbatonsi akadeemia

HomeHome  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Bonjour!
On septembrikuu teine nädal.
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Latest topics
» Chat
Ma seisan meteoriitide sajus Emptyby Jon Chevalier Thu Dec 06, 2012 6:37 am

» Tantsupidu!!!
Ma seisan meteoriitide sajus Emptyby Nicolette Blanchard Wed Mar 21, 2012 1:53 pm

» Will You Show To Me You'll Be There For Me And Care Enough To Bear Me
Ma seisan meteoriitide sajus Emptyby Olivier Blanc Mon Mar 19, 2012 4:17 pm

» O2, palun
Ma seisan meteoriitide sajus Emptyby Andre van Eyck Sun Mar 18, 2012 6:24 pm

» Loominguline väljendus - I tund
Ma seisan meteoriitide sajus Emptyby Olivier Blanc Mon Mar 12, 2012 1:18 pm

» Time is money..
Ma seisan meteoriitide sajus Emptyby Nicolette Blanchard Sun Mar 11, 2012 9:47 pm

» Chat
Ma seisan meteoriitide sajus Emptyby Jillian Stuart Sun Mar 11, 2012 9:29 pm

» Poisid tegid pättust!
Ma seisan meteoriitide sajus Emptyby Jon Chevalier Sun Mar 11, 2012 2:20 pm

» MJVK - I. tund
Ma seisan meteoriitide sajus Emptyby Andre van Eyck Sat Mar 10, 2012 5:47 pm

» Kooli sisekorraeeskirjad
Ma seisan meteoriitide sajus Emptyby Chantal Dubois Thu Mar 08, 2012 6:21 pm

» La musique!
Ma seisan meteoriitide sajus Emptyby Rémy Chevalier Thu Mar 08, 2012 3:48 pm

» GILLES, Gaston
Ma seisan meteoriitide sajus Emptyby Jon Chevalier Thu Mar 08, 2012 12:58 pm

» FOURNIER, Jean-Paul
Ma seisan meteoriitide sajus Emptyby Chantal Dubois Wed Mar 07, 2012 12:29 pm

» LACHANCE, Michel Nathan
Ma seisan meteoriitide sajus Emptyby Chantal Dubois Tue Mar 06, 2012 2:15 pm

» MUUSIKAKLUBI LIIKMED VAADAKE SIIA!!!
Ma seisan meteoriitide sajus Emptyby Jon Chevalier Tue Mar 06, 2012 12:14 am

Ma seisan meteoriitide sajus

Go down 
3 posters
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
Jon Chevalier
Õpilane || 17-aastane || VII klass || Étoiles president || Admin
Jon Chevalier

Maine : 28

Ma seisan meteoriitide sajus Empty
PostSubject: Ma seisan meteoriitide sajus   Ma seisan meteoriitide sajus EmptyWed Feb 08, 2012 11:55 am

Täna oli esimene astronoomia klubi liikmete kokkusaamine. Truth is, see tõotas üsna väike istumine tulla, sest uusi liikmeid neil hetkel veel polnud ja vanad olid kas lõpetanud või seekord ei viitsinud tulla. Jon oli seevastu ühel kenal reedesel õhtul pargi sügavamasse ossa telgi üles seadnud ja sinna lõkkematerjali tassinud, ning üldse nende tavapärase "vaatame tähti ja oleme muidu lahedad" spoti väga mugavaks teinud. See plats oli puude poolest üsna hõre. Peaaegu nagu pisike lagendik. No taevast pidi ikka näha olema eks. Siin seal olid mõned suuremad kivid, lõkkeplats oli samuti kividega ääristatud. Ilmselgelt pole nad esimest korda siin. Ning ei, ta polnud Nadine'iga koos sinna metsa tulnud, sest tüdrukul läks aega, nagu alati ja Jon otsustas, et selle asemel, et Väikse Nina järel oodata, ta teeb midagi kasulikku oma ajaga. Näiteks seab telkimispaiga valmis. Magamiskotid olid telgis, snäkid samuti. Joogipoolis jäi Nadine'i teha. Nüüd hakkas Zach lõket üles seadma. Olgem ausad, mingit suurt tähtede vahtimist siit ei tule.

OT: Nadine ja teoreetiliselt kogu meie täheklubi. Very Happy
Back to top Go down
Nadine Dubois
Õpilane || 16-aastane || VI klass || Snitch Club president || Kapten
Nadine Dubois

Maine : 21

PostSubject: Re: Ma seisan meteoriitide sajus   Ma seisan meteoriitide sajus EmptyWed Feb 08, 2012 12:36 pm

Kui joogipoolis tema teha jäeti, siis võis peaaegu alati kindel olla, et sealt tuleb rohkem alkoholi kui hing ihaldada suudab. Ilmselgelt polnud Nadine klubi mitte just kõige suurema koosseisuga arvestanud ja seda kinnitas ka armas, kuid piisavalt mahukas must nahkseljakott, mille üks rihm lohakalt üle blondiini parema õla oli visatud ning nüüd tüdruku kiire tempo juures vaikset pudelikolinat kuuldavale tõi. Olenemata sellest, et tegu oli augustikuu viimase nädalaga ja ilm oli veel mõnusalt soe, oli Christelle selga pannud mustad skinny'd, mis kenasti ümber ta jalgade liibusid, sinise - kuid mitte sellise Beauxbatonsi sinise, vaid pigem sellise tumedat ja erksat sinist tooni - pikkade varrukatega ja mõnusalt ebakorrapärase lõikega sviitri ning ilma kontsata, madala sääre ning paeltega õhuksesed mustad nahksaapad. Oma heleblondid juuksed oli ta lihtsalt mõnusasse lohakasse krunni sättinud. "And the party won't start till i walk in.." ilmus Nadine tantsusammukeste ja lauluviisiga lõkkeplatsile, huulil säramas lai naeratus. Oli teadatuntud fakt, et ta mingil põhjusel õhtuti ja öösiti kohe eriti energiline oli. Ei tea, kes see teine siis kogu astronoomiaklubi ja ka oma toakaaslasi varajaste hommikutundideni üleval hoidis. "Alkohol saabus!!" teatas ta seljakotti õlalt maha libistades ning seda õrnalt raputades, nii et kotike kohe eriti meeldivat kolinat kuuldavale tõi. "Ja kus sa teisi peidad, Jon-Jon?" lasi tüdruk lõbustatud naeratusega kotil õrnalt maha vajuda, selle kõrvale kükitades ning sealt vaikselt igasugu erimõõdus ja erinevate sildikestega pudeleid välja koukima asudes.
Back to top Go down
Jon Chevalier
Jon Chevalier

PostSubject: Re: Ma seisan meteoriitide sajus   Ma seisan meteoriitide sajus EmptyWed Feb 08, 2012 12:56 pm

Siin kandis oli talvel ka soe. Üsna soe. Nad olid ju Vahemere ääres siiski põhimõtteliselt. Jonil olid jalas erekollased teksad. Tema lemmikud. Kuigi ta teadis, et neid pole eriti tark jalga ajada astronoomia klubi õhtu jaoks. Ometi oli ta seda teinud. Seljas oli tal tumehall t-särk, millel oli musta kulunud trükiga tekst "dance til you drop". Kuti helehall pusa oli telgis, ning tema pusaga samas toonis Converse'i ketside valged ninad olid juba loodusega kokku puudunud. Õõh! Nooruk, kes ühel palgil lõkke ääres istus, kummardus oma jala juurde ja korjas lehekesi ketsininadelt. "Teisi pole," sünas Zach pilku tõstes ning Nadine'i silmitsedes. "Kes ei saanud tulla, kes ei tahtnud tulla," kehitas nooruk õlgu. Wussid! "See Little ajab hirmu nahka õpilastel vist," arvas Zacharie, kui ta end siis lõkke juurest püsti ajas, ning Nadine'i juurde astus. "So, seda alksi on vist natuke liiga palju," naeris Jon. "Väike Nina," muigas kutt ja sasis Nadine'i juukseid. Oli lausa uskumatu, kui Ninette' moodi Nadine läinud oli pärast tüdruku lahkumist. Just käitumiselt no ja tegelikult riietumisstiililt ka, sest varem oli Nadine ju nii korralik. Nüüd olid nahktagid värgid särgid.
Back to top Go down
Nadine Dubois
Nadine Dubois

PostSubject: Re: Ma seisan meteoriitide sajus   Ma seisan meteoriitide sajus EmptyWed Feb 08, 2012 1:31 pm

Teisi pole? "Pussies.." turtsatas Nadine vaikselt. "Õõh, kuidas ma seda Little't ei salli," märkis tüdruk pudelite väljakoukimisega jätkates, et põhjast see vähe lahjem kraam kätte saada - mitte, et kahekesi seitsmekümnekraadist märjukset tore libistada poleks olnud. "Oled sa näinud, kuidas ta tundides kõiki oma räpasel perverdipilgul jõllitab? Ma oleksin loomingulises väljenduses peaaegu oksele hakanud.." lisas ta oma sõrmi lõpuks kahe millegi coolerisarnase taha haakides - wizards edition muidugi. "But I guess it's just you and me, darling, you and me," ajas Christelle ennast nüüd vähe rõõmsama näoga sirgu - kaua ta ikka tolle briti kallal viriseb. "Lollakas," lükkas blondiin Joni käe oma nüüdseks veel lohakamas krunnis olevatest juustest eemale, talle selle asemel üht pudelit sõrmede vahele pistes. "Enesest pisemaid kiusama.." lisas ta kutist naerulsui mööda astudes, teda seda tehes nii muuseas pisut müksates, mitte et see suurele ja tugevale Jon-Jon'ile midagi teinud oleks. Nadine ise totaalselt keeldus märkamast seda kui väga ta nüüdseks oma vanemale õele sarnanes ja ta kohe ü l d s e ei sallinud seda kui keegi talle seda niiöelda eeskujuvõtmist otse näkku ütles. Ta oli originaal, mitte koopia.
Back to top Go down
Jon Chevalier
Jon Chevalier

PostSubject: Re: Ma seisan meteoriitide sajus   Ma seisan meteoriitide sajus EmptyWed Feb 08, 2012 1:46 pm

"Ta on jah üks.. Pind persses," naeris Jon. Aga tema väga selle vennikese pärast ei põdenud. Kõik teadsid, et see tüüp siin on Duboiside pärast põhiliselt. Liiga äge perekond torkab ilmselgelt silma. Zach isegi ei teadnud, mida sellest teemast arvata. Ta oli Ninette'ga varem suhelnud ja hästi läbi saanud ja nüüd said nad Nadine'iga hästi läbi, pealegi oli nende Direktriss viimase peal mutt. Aga see, et härra Dubois kadunud on ja kohe peale tema kadumist Ninette, kes kõigile teada olevalt daddy's girl oli, samuti kõigi nelja tuule poole kadus, oli kahtlane. Olgugi, et jutud levisid, et neidis käib nüüd Sigatüükas ja mis kõik veel. Olukord oli kahtlane. Siiski püüdis Jon hoida võimalikult neutraalset joont. Kuniks teda surkima ei tulda, on kõik okei ja noo, Duboisid võisid põhimõtteliselt tema truudusega arvestada. Kuidas ta Nadine'i sellises olukorras ikka hülgab. "Meie tundides ta on suht korralik. Aga ega mina teda passi ka," naerid Zach tögavalt, ning võttis pudeli. "Minust suuremaid ju pole," õigustas kutt end, kui siis kerge käeviibutusega pudelilt korgi maha lõi. Käeviibutusega, sest kui sa oled selline pätt, nagu Jon, õpid sa võlukepita võlumisel just sellised trikid ära. Zachile väga meeldis ta maine tegelikult. Kõik arvasid, et ta oli see golden guy või midagi sinnakanti. Head hinded, mängis lendluudpalli, tantsis, laulis, mängis pilli, oli igati tore ja aktiivne. Keegi ei osanud kahtlustada teda öiste joomingute korraldamises. No ja Nadine oli selliste pättuste puhul parim parter in crime, keegi vist ei julgenudki dire tütart pahategudes kahtlustada. Peale selle briti tola. "Kuule, teeks sellele monsieur Little'ile väikse pranki?" pakkus Zach ning rüüpas lonksu oma joogist. Äärmiselt hea idee tema meelest. Teeks ta riided liimiga kokku või midagi näiteks.
Back to top Go down
Nadine Dubois
Nadine Dubois

PostSubject: Re: Ma seisan meteoriitide sajus   Ma seisan meteoriitide sajus EmptyWed Feb 08, 2012 2:20 pm

Ilmselt poleks Nadine samuti selle vennikese pärast niiväga kettasse läinud, kui ta poleks siin koolis lurkinud just nimelt t e m a perekonna pärast. Nagu poleks Duboisidel endal juba piisavalt keeruline kogu selle omamoodi perekonnapurunemisega. Nüüd tahtis see kuradima ministeerium neile veel surmasööjate sildid külge kleepida ja nende hea nime porisse tampida. "Mmhmhh, ja mina muidugi muud ei tee, kui passin teda mokk töllakil," vastas tüdruk ütlemata sarkastilisel ja pisut mürgisel toonil, mis oli ilmselgelt tingitud sellest, et teemaks oli nende perekonnavaenlane number üks. Pudelikaela vastu kiviäärt toetanud, virutas Christelle sellele piisavalt tugevalt ja piisavalt osavalt, et kork kenasti maha hüppaks. Kui sa olid liiga noor selle jaoks, et teatavad skillid koolipingis selgeks saada ja liiga kiire eluviisiga, et seda omavoliliselt teha, siis tuli teistsugused meetmed kasutusele võtta. "Pranki?" kerkisid Nadine'i kulmud kurikavalal ilmel pisut kõrgemale, huuled kaardumas aeglaselt naeratuseks. Hmm.. "Me võime midagi ta tuppa lahti lasta.. või ta kraami laua külge liimida või talle anonüümselt austajalt karamelliõunteks maskeeritud sibulaid saata või ta šampooni liimi või juuksevärvi või mõlema seguga asendada.." hakkas üle tüdruku huuli sujuvalt ideesid voolama. I mean.. tegu oli kellegagi keda ta t õ e s t i ei sallinud, kellegagi kes oli reaalselt tema n.ö vihapjedestaalile pürginud. Hoidku aga alt.
Back to top Go down
Jon Chevalier
Jon Chevalier

PostSubject: Re: Ma seisan meteoriitide sajus   Ma seisan meteoriitide sajus EmptyWed Feb 08, 2012 2:27 pm

"Või me võime seda kõike korraga teha," muigas Jon kavalalt, ning viskas mingi halu tulle. Ta silmitses hetke leeke. "I mean, üks prank oleks üksinda üsna kurb. Mida rohkem, seda uhkem," leidis Zach, mõtlemata üldse sellele, et ministeeriumi töötaja elu põrguks teges teevad nad ka enda elu raskemaks, isegi kui nad kahekesi otseselt vahele e i jää. Aga noo, elu oligi ju elamiseks ja tagajärgedega tuleb tegeleda siis, kui need käes on, mitte mõelda, mis oleks ja mida poleks. Jon rüüpas uue sõõmu magusast joogist. Natuke liiga magus tema maitse jaoks, aga kena alustus. Alksi oli neil ju ropult veel ja Zachi tundes ei jäänud see pudel tema käes viimaseks. See, et nad kahekesi olid ja et alski tunduvalt rohkem oli, kui kahele inimesele, polnud tema süü. Ja ka mitte Nadine'i süü. See oli nende wusside süü, kes kohale ei tulnud. "Kõigepealt võiks asjad laua külge liimida ja siis mingi skunksi või asja ta tuppa lasta. Huvitav, kas ta madusid kardab," arutles Jon, silmi endiselt Nadine'il hoides. Või rotte või midagi. Viiks tallist ühe hobuse talle tuppa. See oleks vägev. Astud uksest sisse ja suksu vahib sulle otsa. Zach turtsatas selle geniaalse mõtte peale naerma.
Back to top Go down
Nadine Dubois
Nadine Dubois

PostSubject: Re: Ma seisan meteoriitide sajus   Ma seisan meteoriitide sajus EmptyWed Feb 08, 2012 2:51 pm

"Ju peame me siis lihtsalt tema närvikava proovile panema hakkama," märkis Nadine laia naeratusega oma pudelit pisut kõrgemale kergitades, midagi "prank'i terviseks" laadis. Ilmselgelt kujutas ta esimese laksuga automaatselt ette, et ühel hetkel saab tollel nolgil mõõt täis ja ta tõmbab lihtsalt minema, mitte ei hakka neid suursuguste reeglitega piirama. "Huvitav, kas see näru magab juba..?" kortsutas blondiin pisut kulmusid, kui pudeli huulile tõstis ja sealt väikese lonksu võttis. Keset ööd mingit loomakest tuppa lasta oleks suurepärane moodus talle korralikult "teretulemast a.k.a get the fuck out" öelda. Teised prankid oleks seevastu pidanud ilmselt hommikut ootama. "Mis snäkke sa tõid? Ja katsu sa nüüd ainult öelda, et sa midagi ei toonud.." muutis Christelle järsult lõkkeplatsil ringi vaadates teemat. Tal tekkis järsult s'more'de isu ja ta t õ e s t i lootis, et kutt olid nii armas olnud, et vahukomme, šokolaadi ja küpsiseid muretseda.
Back to top Go down
Jon Chevalier
Jon Chevalier

PostSubject: Re: Ma seisan meteoriitide sajus   Ma seisan meteoriitide sajus EmptyWed Feb 08, 2012 3:03 pm

Jon tõstis enda pudeli vastuseks ja rüüpas sellest lonksu. "Raudselt magab," arvas kutt. Come on. Vana mees juba, ei jaksa nii kaua üleval olla. Wonder, kui vana ta üldse oli. "Ma pidin snäkke tooma?" küsis Jon kulme kergitades. "Ma mõtlesin, et sina tood snäkke," arvas kutt, ning kortsutas siis kulme. Haa, prank! Muidugi ta tõi snäkke. "Sa pidid ju joogid ja snäkid tooma. Sa tahad öelda, et meil on ropult alksi ja mitte midagi süüa?" küsis nooruk kahtlevalt. Nii lihtsalt ta sel naljal ka minna ei lase eks ole. "Ma ju ütlesin sulle..." pomises kutt silmi pööritades, nagu oleks Nadine tõesti seda teha unustanud. "Aah, Väike Nina, millal sa ükskord asju meelde jätma hakkad," raputas Zach lootusetult pead, ning rüüpas lonksu oma joogist.
Back to top Go down
Nadine Dubois
Nadine Dubois

PostSubject: Re: Ma seisan meteoriitide sajus   Ma seisan meteoriitide sajus EmptyWed Feb 08, 2012 3:26 pm

T e m a pidi snäkid tooma? Nadine'l oli väga kuradima hästi meeles, et snäkkide toomine oli Joni töökohustuste alla kuulunud, see oli a l a t i tema kohustuste alla kuulunud, lisaks platsi üles löömisele. "Mi..m i d a? S i n a oled iga kuradima kord need effing snäkid toonud!" tormas tüdruk ennast kohe kaitsma ja õigustama. "Nii et sa seriously ei toonud mitte kuradima midagi ja üritad seda nüüd lihtsalt nii-kuradima-sama minu kaela veeretada?" jätkas ta üsna ilmselgelt ärritunud - mis teha, et ta alati äärmiselt temperamendikas oli olnud. Ja kui talle ikka öeldi, et t e m a oli pidanud midagi tegema, samas kui ta nii kuradima ilmselgelt polnud pidanud seda tegema, siis ajas see ikka harja punaseks küll. "Minu teha on a l a t i alkohol olnud ja kui sa oma faking klubis ka reaalselt paberimajandust peaksid, siis oleksid sa sellest ikka väga kuradima teadlik.." tegi ta ainult lühikese pausi enne kui sama hoogsalt jätkas. Kui ta ärritus, muutus ta hääl alati tooni võrra kõrgemaks, palju-palju kiiremaks ning praktiliselt iga teine sõna oli vandesõna. "Shit, Jon.. lihtsalt tunnista oma kuradima viga, mitte ära hakka mind süüdistama, sest minul on s u u r e f a k i n g p ä r a n e mälu!!
Back to top Go down
Jon Chevalier
Jon Chevalier

PostSubject: Re: Ma seisan meteoriitide sajus   Ma seisan meteoriitide sajus EmptyWed Feb 08, 2012 4:32 pm

Jon tegeles neidise kuulamise ajal parasjagu oma muige taltsutamisega. Ja see õnnestus päris hästi, isegi kulmukortsutus süvenes. Duboisid. Need tsikiitad olid kõik ühte moodi, kui nad ärritusid. Ninette' hari läks samamoodi iga pisema asja peale punaseks. Eriti kui keegi julges talle midagi ette heita. Ja siis tuli pidevalt see märkus, et ta on siiski Dubois ja mis mõttes keegi talle midagi öelda julgeb, mis oli tegelikult päris hea argument. Zach ristas rinnal oma käed ning võttis pudelist uue lonksu. Ära nüüd naerma hakka mees. Joogi alla neelanud lubas kutt siiski endale ühe kelmika muige. "Nadine, fuck no, ole tasem nüüd, sa meelitad Little'i kohale oma räuskamisega," hoiatas kutt. "Snäkid on telgis. Ja see on kolmas kord, kui sa selle nalja õnge lähed," lisas Zach nüüd juba naerdes. Oi, ta oli enda meelest ikka üks kuradima vaimukas tüüp. Olgugi, et Nadine oli siin juba sellise näoga, et ta lööb oma pudeli Joni pähe puruks. Ja mitte niivõrd snäkkide puudumise vaid ikka selle pärast, et Jon t e d a süüdistada julges.
Back to top Go down
Nadine Dubois
Nadine Dubois

PostSubject: Re: Ma seisan meteoriitide sajus   Ma seisan meteoriitide sajus EmptyWed Feb 08, 2012 4:56 pm

"S i n a ei tule mulle ütlema, mida kuradit ma tegema pean.. vedagu siis oma lõust siia ja ma talle veel näitan!" oli Nadine ennast nüüdseks juba korralikult üles kütnud ja ega Little'i mainimine nüüd ka väga midagi head teinud. See nolk oligi veel snäkkideta klubiõhtu täielikust ebaõnnestumisest puudu. Ja siis hakkas Jon naerma ja nimetage üks asi mis teeb ühe naise veel vihasemaks kui tema vihapurske peale naerma hakkav mees. "Zacharie Jon Chevalier, sa oled üks v ä g a k u r a d i m a nõme mees," nähvas ta enese käes olevat praktiliselt täis pudelit täiesti suvaliselt kuhugi maha visates, tegemata teist nägugi kui see praktiliselt lõkkes lõpetas ning ühe selle ääres oleva kivi vastu maandudes kildudeks purunes. Veel paar vandesõna kuuldavale toonud, tormas Christelle telgi poole, poolel teel ette jäänud Joni kogu oma h u l g a väiksema kogukesega tõugates. "Täielik jobu," pomises ta veel, enne kui telki sisse lipsas, ainult saabastes jalad välja paistmas. Nadine võis olla kuradima temperamentne, aga sama kiiresti kui ta vihastas, sama kiiresti ta ka rahunes maha ja võis üsna kindel olla, et vähem kui poole tunni päras istub ta juba rõõmsalt lõkke ääres ja grillib vahukomme või midagi seesugust.
Back to top Go down
Stewart Little
Kontrollinspektor
Stewart Little

Maine : 0

PostSubject: Re: Ma seisan meteoriitide sajus   Ma seisan meteoriitide sajus EmptyWed Feb 08, 2012 5:18 pm

Stewart oli alati ööinimene olnud. Nüüd polnud eriti paberimajandust ka, millega tegeleda. Seetõttu võttis mees suuna pargi poole, kus toimuvat astronoomiaklubi kokkusaamine. Aeg oli igati õigustatud, millal siis veel tähti näeb. Taevas oli väga selge, tähtkujud olid hästi eristatavad. Adam mõtles, et jalutab lihtsalt sealt lähedalt mööda, kuid kuulnud karjumist teemal alkohol, kortsutas mees kulme. Neil nii lihtsalt lastigi kooli territooriumil juua? Kõige tipuks kõlas veel klaasiklirin ja mees võttis käed nahktagi taskuist ning oli kiirelt lõkkeplatsi juures. "Õhtust. See on astronoomiaklubi kokkusaamine, jah?" küsis ta ja silmad peatusid klaasikildudel. Pudeli silt oli veel põlemata, ilmselt liiga kaugel leegist.
Back to top Go down
Jon Chevalier
Jon Chevalier

PostSubject: Re: Ma seisan meteoriitide sajus   Ma seisan meteoriitide sajus EmptyWed Feb 08, 2012 5:24 pm

Selle kiire rahunemise peale Jon panustaski. Ta itsitas vaikselt, astudes tõuke peale vaid pool sammu tagasi. Seda ta rohkem selle pärast, et Nadine mingitki rahuldust tema tõukamisest saaks. Mõelda vaid, kui vihane ta oleks, kui Jon tema ä ä r m i s e l t tugeva tõuke peale üldse ei liiguks. Üldse meeldis Zachile jätta muljet, et Nadine on palju tugevam, kui ta tegelikult oli. Kutt saatis Nadine'i pilguga, silitades silmadega ta tagumikku. Aaah, kuidas mehed ikka kitsaid teksasid naiste jalas armastasid. Ta astus nüüd alko kotini ja tassis selle rohkem telgi juurde. Lõkkesse veel paar halgu lisanud, jäi ta tuld silmitsema. See polnud kunagi hea idee - tuld liiga kaua vahtida. Zach hakkas siis pea alati karjeid kuulma. Sestap rebis ta oma pilgu tulelt ja silmitses Nadine'i, kes endiselt käpuli telgis oli. Joogist lonksu võtnud, lasi ta oma pilgul kenasti tüdruku tagumikul puhata.
And then they had a little trouble (see what I did there?). Jon peitis automaatselt pudeli, mis tal käes oli, seljataha. Faaaaaak! "Khmm, põhimõtteliselt peaks olema jah," sõnas kutt. "Aaga me oleme ainult kahekesi, sest teised arvasid, et täna öösel on liiga külm. So, seda vist klubi istumiseks lugeda ei saa," vastas Zach mehe küsimusele, ning tõusis taas püsti. Deemet. Pidi see rott nüüd siis siia tulema?
Back to top Go down
Nadine Dubois
Nadine Dubois

PostSubject: Re: Ma seisan meteoriitide sajus   Ma seisan meteoriitide sajus EmptyWed Feb 08, 2012 5:35 pm

"Shit, shit, shit," vandus Nadine vaikselt telgis, kui v a l g e šokolaad suus juba vähe rahulikumaks oli muutunud - see, et Jon oli reaalselt taibanud kogu selle pruuni ja musta jama kõrvalt ka v a l g e t šokolaadi tuua, pehmendas tüdruku viha väheke ja noo šokolaad ise tegi ülejäänu ära. Mida kuradit see näru siit tahtis? Ahjaa, ta oli mingisugune kontrollinspektor, tema töö oligi tungida sisse sinna, kus ta sugugi oodatud polnud. "Jon, oled sa kindel et sa harja ja kühvli kaasa võtsid? Ma ei suuda seda kuskilt leida.." hüüdis Christelle telgist, kui enesele kohaselt hädaolukorras kiire mõtlemisega hiilgas. "Ma ei suuda siiani uskuda, et keegi julges klubi lõkkeplatsil vandaalitseda, täielikud mats.." ronis blondiin nüüd telgist välja, jäädes poole lause pealt vait, justkui oleks ta reaalselt üllatunud, et neile seltsi oli tulnud. "Oi, tere.." üritas ta oma häälest mürgist nooti välja tõrjuda ja ütlemata eeskujulikku kuuendikust tütarlast mängida. Senikaua kui Little tema perekonna teemal sõna ei võta, suudab ta ennast hästi üleval pidada.
Back to top Go down
Stewart Little
Kontrollinspektor
Stewart Little

PostSubject: Re: Ma seisan meteoriitide sajus   Ma seisan meteoriitide sajus EmptyWed Feb 08, 2012 5:42 pm

Kuulnud neiu üritust asja siluda, mõtles Stewart, et kas teda peetakse idioodiks? Prsh, noored joovad ise kooli territooriumil ja ei võta pärast vastutust. "Tere. Kooli territooriumil on alkoholi vastu täielik nulltolerants. Isegi kui seda ei saa klubi istumiseks lugeda, ei ole alkohol lubatud," lausus mees rahuliku selge häälega. See pudel oli kindlasti hiljuti purunenud, tõestust andis pisike alkoholikogus ühe tervema klaasikillu peal. Muidu oleks see juba ära auranud. Pealegi, Adam kuulis juttu ja klirinat. Tal ei jäänud muud üle, kui sellest hiljem direktrissile teatada. Nadine Dubois, teeb ise enda perekonna mainet maha.
Back to top Go down
Jon Chevalier
Jon Chevalier

PostSubject: Re: Ma seisan meteoriitide sajus   Ma seisan meteoriitide sajus EmptyWed Feb 08, 2012 5:55 pm

"Jeah, well, sa ei saa tõestada, et me siin midagi lubamatut korda saatsime nii et..." lausus Jon, tema hääl muutus ülbemaks. Mis sa sellise lollakaga ikka teed? "Ma arvan, et sul pole siin rohkem midagi teha," lisas kutt. Kes on tema, et tuleb n e i l e mingeid loenguid pidama. Kurat küll. Jon oli kooli Õpilasnõukogus, sellest tuleks talle üks kuradi suur jama. Mis ta vend veel teeks, kui teda saaks mis jama Jon neile kaela on tirinud. Aga truth was, see düüd ei saanud mitte midagi tõestada, nii et jahm. Tal oli targem lahkuda ja nad rahule jätta. Mingi britt ei tule neile ettekirjutusi tegema.
Back to top Go down
Stewart Little
Kontrollinspektor
Stewart Little

PostSubject: Re: Ma seisan meteoriitide sajus   Ma seisan meteoriitide sajus EmptyWed Feb 08, 2012 6:03 pm

Stewartil polnud vaja tõendeid taga ajada nagu mõni noorsoopolitseinik. Ta oli aastatega teeninud Ministeeriumi usalduse ja austuse ja talle anti vabadus kasvõi mõni õpetaja välja vahetada kui vaja. Muidugi õpetaja väljavahetamisel pidi ta rohkem aru andma, et miks ta seda arvad ja kes sobiks asendama ja miks, kuid sellised väiksed asjad nagu õpilaste karistamine..."Teil pole vaja seda hääletooni kasutada, tõendeid on piisavalt," ütles Adam ikka selle rahuliku ja selge hääletooniga.
Back to top Go down
Nadine Dubois
Nadine Dubois

PostSubject: Re: Ma seisan meteoriitide sajus   Ma seisan meteoriitide sajus EmptyWed Feb 08, 2012 6:32 pm

Muidugi oli sellel väiksel nähvitsal ütlemata raske, tema kuradima ausalt kõlavat jutukest tõepähe võtta, sest ta oli D u b o i s. Ta oli selle teatava perekonna pesamuna, kelle pärast ta üldse oma suure tagumiku pealt püsti oli aetud ja prantsusmaale saadetud. "Ainsateks kuradima tõenditeks on siin teie kibestunud mälestused kooliajast mil teid erinevalt "lahedatest lastest" seesugustele "lahedate laste õhtutele" ei kutsutud ja te selle asemel peadpidi raamatutes istusite, vandudes kättemaksu kõigile, kes julgevad kunagi elust rõõmu tunda!!" nähvas seesama Dubois mürgiselt kontrolliinspektorile, hoolimata sellest, et see praeguses olukorras sugugi kasuks ei saanud tulla. Little oli lihtsalt üks kuradima kibestunud vana mees, kellel polnud ei kooliajal ega ilmselt ka praegu mittemingisugust seltsielu ja perekonda ja nüüd oli ta võtnud oma eesmärgiks rikkuda ära nende inimeste elud, kellel need olemas olid.
Back to top Go down
Jon Chevalier
Jon Chevalier

PostSubject: Re: Ma seisan meteoriitide sajus   Ma seisan meteoriitide sajus EmptyWed Feb 08, 2012 6:41 pm

Jon jälgis Nadine'i, kui too klähvima hakkas. Ütlemata seksikas. Kutt pigistas pudelit enda selja taga. "Mul on tunne, et sul... vabandust, teil, neid tõendeid ikka väga pole. Seega, kuna teil siin enam midagi teha pole, võite te minna kuskile mujale nuuskima," sõnas Jon kindlalt. Kriipi mees, käis öösiti metsas luuramas. Mine tea, mida ta siia t e g e l i k u l t oli tegema tulnud. Vaevalt, et ainult nende järele luurama. Äkki tal oli endal ka seal jaki taskus väike plasku. Või äkki just polnud ja nüüd ta tuli nende alksi noolima. Nice try little one!
Back to top Go down
Stewart Little
Kontrollinspektor
Stewart Little

PostSubject: Re: Ma seisan meteoriitide sajus   Ma seisan meteoriitide sajus EmptyWed Feb 08, 2012 6:49 pm

Mees surus muige alla, kui kõige pisem Dubois häält tõstis. Miks alati nooremad arvasid, et vanemad inimesed olid kooliajal ühiskonna heidikud? Omal ajal oli Stewart Sigatüükas päris korraliku sotsiaaleluga olnud. Toimus ka pidusid, aga enamasti Kolmes Luuas. Seal oli mõnus õhkkond vastupidiselt hetkelisele. "Monsieur, mida te selja taga peidate, kui tohin küsida?" säilitas Adam enda viisakuse. Luuramas, rohkem ikka jalutamas. Ta plaanis ainult klubi kokkusaamisest mööda jalutada, kuid nad tõmbasid enda röökimisega tähelepanu.
Back to top Go down
Nadine Dubois
Nadine Dubois

PostSubject: Re: Ma seisan meteoriitide sajus   Ma seisan meteoriitide sajus EmptyWed Feb 08, 2012 7:42 pm

Ilmselt seisnes põhjus selles, et see teatud "vanem inimene" oli endale valinud ameti, mis oli loodud selleks, et nende "nooremate" elukesi põrgulikuks teha. "Seriously?!" kerkisid Nadine'i kulmud kõrgemale, kui Little Joni selja taga oleva pudeli kohta küsis. "Esmalt te tulete s i i a ja rikute meie ilusa kohtingu oma kuradima surkimisega ära ja s i i s tulete te mu poiss-sõpra k a h t l u s t a m a?" lisas ta hetk hiljem tüüpilisele prantslannale kohase ärritunud kiire tooniga, iga sõna varustatud kena mürgiannusega, pildudes väikesi valesid nii nagu ta oleks seda igapäevaselt teinud. Tegelikult ei sallinud ta valetamist, kuid hetkelist olukorda võttis ta pigem nagu.. näitemänguna. "Te olete häbematu ja labane.. täielik.. britt!!" pööras ta ennast seejärel järsult ringi, võttes suuna telgi poole. Seda tehes läks ta sujuvalt Joni selja tagant mööda ja järgmisel hetkel oli kuti pudel juba tema sõrmede vahel. Arvestades seda, kui pikka kasvu ja laiaõlgne nende väike Chevalier siin oli, siis ei saanud Little seda väikest pudeli üleandmist kohe kuidagi näha. Ja telgini liikus Nadine nii kiiresti, et tema käes olevat pudelit ta samuti märgata ei võinud. Vot nii..
Back to top Go down
Stewart Little
Kontrollinspektor
Stewart Little

PostSubject: Re: Ma seisan meteoriitide sajus   Ma seisan meteoriitide sajus EmptyWed Feb 08, 2012 7:49 pm

Stewartile meeldis oma amet, see töökohustus siin ei olnud tavapärane, ta ei pidanud enda põhitööna mööda koole käima ja neid kontrollima. Põhitegevus toimus Ministeeriumis. "Lähipäevadel ootab teid karistus," lausus Adam. Puberteediiga lõi vist mõnes välja, seda vähemalt Stewart arvas. Mehele oli antud ülesanne kontrollida kooli, alkoholi tarbimine kooli aladel ei aidanud just mainele kaasa.
Back to top Go down
Jon Chevalier
Jon Chevalier

PostSubject: Re: Ma seisan meteoriitide sajus   Ma seisan meteoriitide sajus EmptyWed Feb 08, 2012 7:59 pm

Jon pööritas silmi, aga vastata ta ei jõudnud, sest Nadine tegi seda tema eest ja oi kui suurejooneline oli tüdruku vastus. Jon ise poleks vist sellise geniaalsusega elusees lagedale tulnud. Ta andis väga rahumeelselt pudeli neidisele ja too kildudeks visatud pudeli silt oli nüüdseks tule poolt kannatada saanud. "Mille eest? Selle eest, et teil pole siin neetud koolis mitte ühtegi viga leida ja siis te mõtlete need välja?" küsis Zach, kätt endiselt selja taga hoides. Oleks imelik, kui ta selle nüüd enda ette tooks. "Teil pole tõendeid ja ühtlasi pole teil õigust meie peale kaebama minna," sõnas Jon täiesti veendunult.
Back to top Go down
Stewart Little
Kontrollinspektor
Stewart Little

PostSubject: Re: Ma seisan meteoriitide sajus   Ma seisan meteoriitide sajus EmptyWed Feb 08, 2012 8:30 pm

"Homseni," sõnas mees ja võttis suuna koolimaja poole. Ta ei viitsinud hakata ühe puberteediealisele selgitama talle usaldatud ülesandeid. Kui Stewart peaks end koguaeg kellelegi tõestama, läheksid asjad kiirelt allamäge, õnneks oli Adam end Ministeeriumile suutnud tõestada. Tal polnud vaja politseiniku tööd teha, ainult inspektori oma.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Ma seisan meteoriitide sajus   Ma seisan meteoriitide sajus Empty

Back to top Go down

Ma seisan meteoriitide sajus
Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next