| Chat | |
|
+12Michel Lachance Chantal Dubois Erica Heron Rémy Chevalier Adora K.E. Cerise Jasmine Chevalier Nadine Dubois Jillian Stuart Laetitia Deneuve Jon Chevalier Nicolette Blanchard Andre van Eyck 16 posters |
|
Author | Message |
---|
Nicolette Blanchard Õpilane || 16-aastane || VI klass
Maine : 2 Posts : 288
| Subject: Re: Chat Sat Mar 10, 2012 7:48 pm | |
| Teeme nii, et Jon paneb kõik ägedad lood meile listi ja mängijad taha ja siis pole kellelgi mingit kobisemist ja lähevad vutt-vutt lavale? Ja ma ikka tahaks Save the last dance for me'd ka esitada, aga njah, I guess that's out Ook, ma ronin ka siis lavale ära parem | |
|
| |
Andre van Eyck Õpilane || 17-aastane || VII klass || Clef de Sol president
Maine : 1 Posts : 1044
| Subject: Re: Chat Sat Mar 10, 2012 7:51 pm | |
| Mingi lõpulugu võiks ka olla, mis kõik kenasti kokku tõmbaks. Mingi teemasse minev lugu. Nagu meie ballil oli see... mis ta olid nüüd, Nico, sa mäletad ehk. Ma olin kogu aja kohvikus XD | |
|
| |
Rémy Chevalier Õpilane || 17-aastane || VII klass || Õpilasesinduse president
Maine : 1 Posts : 351
| Subject: Re: Chat Sat Mar 10, 2012 7:51 pm | |
| | |
|
| |
Jon Chevalier Õpilane || 17-aastane || VII klass || Étoiles president || Admin
Maine : 28 Posts : 1286
| Subject: Re: Chat Sat Mar 10, 2012 7:53 pm | |
| Omg, mina neid lugusid enam mäletan, mis siin olid. xD | |
|
| |
Rémy Chevalier Õpilane || 17-aastane || VII klass || Õpilasesinduse president
Maine : 1 Posts : 351
| Subject: Re: Chat Sat Mar 10, 2012 7:54 pm | |
| Lehekülgi lappama sellisel juhul. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sat Mar 10, 2012 7:55 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sat Mar 10, 2012 7:56 pm | |
| Ma ütleks, et Forever Young on suht selline lõpetav lugu. Ei taha egotseda. Ausalt ka. Lihtsalt see tundub sellise otsi kokku tõmbava loona. | |
|
| |
Jillian Stuart Õpilane || 16-aastane || VI klass
Maine : 5 Posts : 323
| Subject: Re: Chat Sat Mar 10, 2012 7:57 pm | |
| Miks te niii kuradi palju postitama peate? Minu kommentaarid tsäti lugemisele: Breakeven on mega awesome laul. Andre, karju, kui ma trummide taha ilmuma pean. Jon, TAHAN KAAAAAA KIIIIIISUSIIIIIIIIIIIIIID!!!!!!!!!!!!!! Remy, ma sain alles nüüd pihta, et su avataril see kutt Glee'st on. See mikker on sitaks vinge. Ma olen sellisesse laulnud. Felt awesome. Jaaaa.. Mulle on vaja.. Ee.. Basskitarri (kutt mängib ja laulab ka) ja.. Tüdrukut laulma ja kutti räppima. Ja teise loosse kutti räppima or smth. Mõlemas panen siis Olivier'i akusti mängima ja taustaks laulma. Because I can. JA JON MA TULEN SINU JUURDE ELAMA!! You have cookies and kittens. Enough for me. Ja ei lao midagi Olivierile lampe esinemisi. Ja Nikki, sa võiksid Good Feelingus selle väikse tsikiita osa laulda. Ja Olivier on nõus küll Nadine'iga laulma. (Aga mis laulu muidu? ) Ja see on El Tango De Roxanne. Kelle oma ka. Ja Nikki! MUSII!! Kolmanda koha saime. Raiped saarlased panid kõik kinni jälle. | |
|
| |
Nadine Dubois Õpilane || 16-aastane || VI klass || Snitch Club president || Kapten
Maine : 21 Posts : 399
| |
| |
| Subject: Re: Chat Sat Mar 10, 2012 8:01 pm | |
| Jillian, küll sa aru saad... Selleks ajaks olen ma juba mikrofoni juures ja pean oma improviseeritud (loe: Joni poolt öeldud ja enda poolt kohandatud) kõnet. El Tango de Roxanne jah... Sada eri varianti on YTs. Aga ma tahan ikkagi kindel olla, et Maroon 5 sisse saab... Kes kitarrile? Jillian, ma loodan mängib trumme. Ja hold your horses, me ei ole veel alustanud ju | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sat Mar 10, 2012 8:03 pm | |
| Selge. Olivier on in. Ja.. Jah. Eks ma siis ilmun. Jaa.. Umn.. Aa.. Jah. Trummid. Nõus. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sat Mar 10, 2012 8:04 pm | |
| Võin küll laulda oh! Kolmas koht on jumalast hea ju!!! | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sat Mar 10, 2012 8:06 pm | |
| Jeap. Eriti arvestades seda, et meil oli 81.3 punkti ja teisel kohal, milleks oli MHG neidudekoor oli 86 punkti ja esimesel kohal oli 91. Suht väikesed vahed, kui arvestada, kuidas hinnatakse. Meie olime rahul igatahes. Ja ma olen väga uimane siin, sest ma olen terve päeva ringi tuuseldanud, nii et esiteks läheb mul vastamisega aega ja teiseks lähen ma varsti magama. (A) | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sat Mar 10, 2012 8:07 pm | |
| Kuulge, Mitch mängib ka trumme, ta pole küll klubis, aga Andre äkki sebis ta mõnele loole trummariks, sest Jill ei saa ju üksi KÕIKI rütmikaid lugusid teha. Mis arvate? Ja et te teaks, siis ma koostan siin listi oma suva järgi ja keegi pärast ei vigise. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sat Mar 10, 2012 8:08 pm | |
| OU! Miks meil "Scotty Doesn't Know'd" kuskil ei ole? XD Kuna neid rämeda kidraga lugusid on siin terve hunnik, siis võiks see ka ju olla. Ma oskan seda mängida küll. Ja sõnad peas. Mitch võib mängida vabalt, kasvõi Maroonile ja ja Scottyle? Kui Scotty läheb. Kui ta ise tahab muidugi. | |
|
| |
Nadine Dubois Õpilane || 16-aastane || VI klass || Snitch Club president || Kapten
Maine : 21 Posts : 399
| Subject: Re: Chat Sat Mar 10, 2012 8:11 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sat Mar 10, 2012 8:17 pm | |
| "Feel The Rush" on hea, rütmikas lugu. Shaggy oma. See võiks ka kuskil olla. Võiks. Ei pea. Kui kuhugi playlisti mahub veel. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sat Mar 10, 2012 8:21 pm | |
| Kuulge, mul läheb sassi kui te siin arutate, kes mida teeb. Ou ja nüüd alles hakkate neid lugusid võtma, mis ma enne juba ammmmmuuugiii sinna teemasse soovitasin? | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sat Mar 10, 2012 8:24 pm | |
| Haha. (Jeap, sisukas post) Mul käib pea räiiiiigelt ringi. xD Ja mul on käekoti põhjas Mac'i friikad. EI!! MÄXI!! (< as said by my music teacher) | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sat Mar 10, 2012 8:24 pm | |
| ma ei tea, kuidas teistega, aga mina teen nii jah. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sat Mar 10, 2012 8:26 pm | |
| Jill, ütle, kes sinu neid lugusid teevad sinuga koos. See "Good Feeling" ja "Who's laughing now"? | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sat Mar 10, 2012 8:28 pm | |
| Mina vist olen nüüd natuke tubli, vähemalt üritan ja teen midagi enda artikliga. Päev otsa olen lihtsalt maha passinud >.< Loll lammas olen! loll!Loll!LOLL!!! :M Aaaaga ma olen ikka siin ka. Lihtsalt... ei pruugi asju koheselt tähele panna, aga teil on siin palju võimekam admin, so that's not a problem Ihope | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sat Mar 10, 2012 8:29 pm | |
| Muusikaklubi teemast kadus mingi hullem assortii postitusi ära või olen ma pime? | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sat Mar 10, 2012 8:29 pm | |
| Maaa.... Ei tea ju. Who's laughing now on kedagi selle blondu poisi kohatäiteks vaja. Muidu on mina ja Olivier. Ja teises on mina, Olivier akustil, keegi bassil ja Nikki (eks? (A)) laulmas seda teist osa. | |
|
| |
| Subject: Re: Chat Sat Mar 10, 2012 8:33 pm | |
| Ja nüüd karjuge, kuhu te Micheli trummariks tahtsite. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Chat | |
| |
|